massagestol test 2021
Massagestol-test banner smeter

Smerter og massage

MASSAGESTOLE TIL AT LØSE SMERTER

Du kender sikkert til en eller flere af følgende: “ømme muskler, ondt i ryggen, ondt i nakken, spændinger, stivhed, stress”. Det er aldrig for sent at rette op på disse ting. Du kan helt sikkert finde en massagestol i denne listeder kan ændre din hverdag.

Massage er ikke kun godt mod skader mm., med den rette massage kan du forbygge og lindre fremtidige skader. Dette kan give dig mere livsglæde og et bedre helbred. Massagestole kan også hjælpe dig med at koble af, afstresse, samt indsamle ny energi.

DIN HELT EGEN PERSONLIGE MASSØR

Få din egen professionelle massagestol og kom i verdens bedste hænder – på dine vilkår, når du har tid og behov. Får du en skade og har akut behov for hjælp, så er en massagestole altid din bedste ven. Den gør hvad du beder den om, og er du ikke tilfreds, skifter du blot indstilling som du ønsker.

Med en massagestol kan hele familien eller virksomheden behandles 24/7.

FÅR DU IKKE BEHANDLET RYGGEN ORDENTLIGT?

Hvis du ikke behandler din ryg ordentligt, kan det føre til en dårlig ryg og i værste tilfælde kroniske smerter. Dette ønsker ingen af os selvfølgelig sker for os, eller dem vi kender – men det kan ske.

Det er derfor vigtigt at behandle sin ryg ordentligt og give den pleje ryggen har brug for. Dette kan f.eks. gøres med en professionel massagestol.

Hvis du ofte har smerter i ryggen fra dårlig ergonomi, belastning fra fysisk arbejde eller sport, eller noget helt andet, kan en massagestol være med til at lindre dine smerter.

I en god massagestol, er der en række af smarte funktioner, som arbejder sammen for at lindre dine smerter. Det kan f.eks. være varme, luftpudemassage og massageruller. 

Massagestol-test smerter

SMERTER I RYGGEN, KENDER VI ALLE DESVÆRRE TIL

Massagestol-test flere ryg smerter

Det er vigtigt at vores ryg får den behandling den fortjener, men det er ikke os alle der har tiden til at gå til en massør flere gange om ugen.

Dette behøver vi ikke, med en professionel massagestol i hjemmet.

En massagestol kan godt være billig og stadigvæk fungere professionelt. Det er også bevist at massagestole kan lindre smerter, øge blodcirkulationen, mindske stress.

En af de største fordele er, at du altid har din stol til rådighed i dit eget hjem. Du behøver ikke at skulle finde tid til at tage til massør, og du kan få en massage når det passer dig.

Ikke mindst, så betaler du en gang for en massagestol, også har du så meget massage du ønsker, uden mereafgift. 

STUDIE VISER AT MASSAGE KAN GIVE LIVSGLÆDEN TILBAGE

Der blevet foretaget et studie på kroppen og brugen af massagestol. Her blev der analyseret på hvilke emner der havde påvirket kroppen i forskellige perioder.

Resultatet på analyserne var massage og forskellige udstræknings øvelser. En intensiv behandling med massage blev påbegyndt og hverdagen begynde, at give en vis form for livsglæde igen.

Der er også mange som oplever, at massage kan hjælpe med at stresse af, og få det bedre i kroppen.

Dette giver et endnu bedre velvære i hverdagen og kan være med til at forbedre dit humør, din søvn og overordnede livskvalitet. 

Massagestol-test ryg smerter

Se vores andre artikler

Massagestol-test banner oqaga 2

Købsguide

Der er stor forskel på massagestole og hvad de kan. Derfor er det også vigtigt at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig og hvad lige præcis dine behov er. Herunder er en række punkter der kan hjælpe dig på vej:

Massagestol-test massage og velvære

Det rette valg for dig?

Er du i tvivl om en massagestol er det rette valg for dig?
Der kan være mange forskellige mennesker der kan nyde godt af at have en massagestol i deres hjem.  Vi har skrevet en artikel om det her, som måske kan hjælpe dig til dit valg.

Massagestol-test banenr

Massagetest 2020

Se vores store massagestol test for 2020. Du kan læse anmeldelserne af alle vores stole, i alle prisklasser og finde vores bedst i test vindere.
Find den perfekte massagestol til dig og dine behov.

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.