Black Friday 2021

Indholdsfortegnelse

Black Friday 2021 - Massagestol tilbud

Vi nærmer os Black Friday 2021 og det er tit på denne dag at man kan finde nogle virkelig gode priser på massagestole. Langt de fleste større firmaer har året bedste tilbud på deres massagestole lige netop her.
Når de forskellige tilbud bliver offentliggjort, fremhæver vi nogle af de bedste tilbud, baseret på de stole vi har testet og anmeldt.

Find de bedste Black Friday tilbud

På vores testsider og i vores artikler, har vi før beskrevet hvilke krav og parametre vi tester massagestolene ud fra. De krav vi sætter dækker over massage, funktioner og design. Ved at bedømme massagestolene udefra ensartede krav, gør vi det nemmere både at bedømme stolene individuelt og sammenlignet med hinanden.

Hvad udgør godt design og en god massage er dog i sidste ende subjektivt, og derfor har vi prøvet at beskrive stolene så godt så muligt i vores anmeldelser, så du kan få en ide om hvad der passer godt til dig. Normalt når vi bedømmer stolene i vores anmeldelser fx vores 2021 anmeldelse, inddeler vi dem i grupper efter pris/ massagedybde (2D,3D,4D).

Men her til Black Friday, har vi valgt at fremhæve nogle af vores favoritter indenfor forskellige parametre.

Når tilbundne bliver offentliggjort, udvælger vi nogle af vores yndlingsstole, og hvorfor vi syntes de er værd at holde ekstra øje med. Så følg med her på siden til Black Friday 2021, og vi holder dig opdateret!

black fiiday 2021 massagestol test Massagestol-test

Hvilken massagestol er bedst til dig?

Hvis du er i tvivl om hvilke funktioner der er bedst for dig, kan vi anbefale dig at læse vores købsguide. Der beskriver vi nogle af de funktioner vi syntes der er værd at holde øje med. Når du har en ide om hvilke funktioner som passer bedst til dig, kan du se i vores massagestol anmeldelser, hvilke stole der klarerer sig bedst.

Sidst men ikke mindst, har langt de fleste massagestoleforhandlere et showroom, hvor du kan tage ud og prøve stolene. Dette anbefaler vi varmt, så du har bedre mulighed for at prøve massagen på egen krop, før du foretager et køb.

Gode råd til at få de bedste tilbud på Black Friday:

Se flere artikler her

massagestol koebsuide artikel Massagestol-test

Købsguide til massagestol

Købsguide – Find den perfekte massagestol Der er stor forskel på massagestole og hvad de kan. Derfor er det også vigtigt at finde

smerter artikel Massagestol-test

Smerter og massage

Massagestole til at lindre smerter Du kender sikkert til en eller flere af følgende: “ømme muskler, ondt i ryggen, ondt i nakken, spændinger,