Er en massagestol det rigtige valg for mig?

Indholdsfortegnelse

Skal du have en massagestol?

Når du står overfor et valg om at skulle købe en massagestol, er der en række faktorer der er vigtige at have styr på. For eksempel er en massagestol ikke det samme som en uddannet massør – Men derfor kan en massagestol stadigvæk godt være et fantastisk værktøj til at stresse af, løsne op i musklerne og afhjælpe muskelsmerter og træthed.

Er behovet for massage vedvarende og hyppigt, giver det også rigtig god mening med en massagestol. En massagestol er en engangsinvestering og den er til rådighed uanset hvornår på dagen behovet er, uden at skulle tage hensyn til job, fritid og alt andet der fylder i ens liv.

Smerter, Hovedpine og Stress

For mange danskere, er ømhed, smerter, hovedpine og stress en del af hverdagen. Men det behøver ikke at være sådan.

Med en god massagestol som imødekommer dine behov, kan du få lindring for smerter i muskler, ømme led, hovedpine og stress.

Få det rigtige til dine behov

Det er vigtigt at du finder en god stol som hjælper på dine problemer. Der findes massagestole som har specialsyede programmer til skuldre, ryg og endda til dine knæ. Det er derfor en god ide at se på hvilke programmer en massagestol har før du køber.

Ligeså findes der forskellige funktioner i massagestolene, hvor nogle vil være ligegyldige for dig, og andre vil være essentielle. Det kan være lægmassage til trætte ben med uro eller varmeterapi til ømme led og muskler. I vores massagetest har vi gjort det overskueligt at se hvilke særlige funktioner de forskellige stole har, så du kan se hvilken stol der passer til dine behov.

Se mere omkring forskellen på massagestole og deres funktioner her.

Sportsudøvere eller krævende arbejde

Hvis du dyrker meget sport i din fritid, har du sikkert oplevet at have en del ømhed i kroppen. Det er en helt naturlig del af kroppens reaktion på belastningen fra sport, men massage kan give en stor lindring af muskler ømme fra sport og træning – der er en grund til at alle professionelle sportsudøvere benytter massører.

Men hvor en personlig massør hurtigt kan blive dyrt, kan en massagestol i dit hjem blive en fast del af din sportsrutine som din krop vil takke dig for.

Funktioner i en massagestol der kan hjælpe dig

Mange massagestole har indbygget varme, som lindre ømhed, lufttrykmassage som giver en skøn kompression af arme, ben og ryg og er med til at forbedre din blodcirkulation.

I vores anmeldelser af de forskellige massagestole kan du se hvilke funktioner de enkelte stole har.

Du kan derfor nemt gøre dig et overblik over hvilke stole der har den bedste massage til dig.

Find flere artikler her

massagestol koebsuide artikel Massagestol-test

Købsguide til massagestol

Købsguide – Find den perfekte massagestol Der er stor forskel på massagestole og hvad de kan. Derfor er det også vigtigt at finde ud af,

smerter artikel Massagestol-test

Smerter og massage

Massagestole til at lindre smerter Du kender sikkert til en eller flere af følgende: “ømme muskler, ondt i ryggen, ondt i nakken, spændinger, stivhed, stress”.