LogoMassagestol-test
Massagestol-test banner ogawa

KØBSGUIDE FOR MASSAGESTOLE

Der er stor forskel på massagestole og hvad de kan. Derfor er det også vigtigt at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Herunder er vores købsguide, med en række punkter der kan hjælpe dig på vej:

HVILKEN PRISKLASSE MASSAGESTOL BØR MAN VÆLGE:

Massagestole kommer i mange forskellige prisklasser. Det du bør overveje inden du køber, er dit behov og budget. Vi har testetindefor alle prisklasser, med vindere i alle klasser. Man kan derfor sagtens købe en massagestol der opfylder dine behov i alle budgetter.

Pris og funktionalitet hænger sammen, hvilket betyder at en dyrere massagestol naturligvis følger med mange flere funktioner. For eksempel vil en 2D massagestol koste mindre end en 4D massagestol, som har langt flere funktioner.

Du kan finde massagestole helt ned til omkring 20.000, – kr. helt op til plus 60.000, – kr. På massagestol-tilbud.dk kan du holde øje med aktuelle tilbud på massagestole, så du ved hvornår du skal slå til.

Vær opmærksom på dine behov før du køber

Det er vigtigt at du gør op med dig selv, hvilke funktioner som er vigtige for dig. Har du meget ømme ben eller døjer med uro, kan det være godt at se efter en stol med en god fodmassage. Hvis du har ondt i nakken, ryggen eller lænden, er det vigtigt du ser efter en stolsom har en god massagefunktion til disse områder. Her kan kropscanning, varme og luftpude massage være effektiv. Ligeså er det en god idé at holde øje med teknikken i massagen, om det er 2D, 3D eller 4D massage.

Jo flere teknikker, og funktioner jo højere vil prisen typisk være. Der er stole i de enkelte prisklasser som udmærker sig ved at have mange funktioner for pengene. Dette vil oftest ses hos prisvinderne, fx. ved Jasmin massagestol.

Design er også vigtigt

Til sidst er der selvfølgelig design. Det er nemt at se, om det er en stol du syntes er pæn at se på, og vil have den stående fremme i dit hjem. Hvis du gemmer stolen væk i hverdagen, får du også brugt den mindre. Så det er vigtigt at du finder en stol med et godt design.

I vores test har vi også forsøgt at give et godt overblik over design og kvalitet. Det er i sidste ende subjektivt hvad man syntes er smukt at kigge på, men det er værd at tage med i sine overvejelser.

TEKNIK: 2D, 3D ELLER 4D?

En af de helt store forskelle er om det er en 2D, 3D eller 4D massagestol.
Der er tit en stor prisforskel mellem stolene, og det er værd at holde øje med hvilken type massage du får for dine penge.

  • 2D: Den mest simple udgave.  tilføjes ofte ”ekstra” massageruller for at opveje den mere simple teknik.
  • 3D: Mere avanceret motor og teknik, og en mere glidende og effektiv massage. Massagerullerne har en større bevægelsesfrihed.
  • 4D: Det mest avancerede system. Massagerullerne kan blandt andet krydse akslen, og bevæge sig for at ramme de helt rigtige steder og vinkler. Det tætteste man kommer på en rigtig massør.
Massagestol-test 4 Massage motor

FUNKTIONER DER ER VÆRD AT KIGGE EFTER

Massagestol-test Rygscanning

KROPSSCANNING

Langt de fleste massagestole i dag kan lave en krops- eller rygscanning. Men der er stor forskel på hvor præcis selve scanningen er. Ofte hænger det tæt sammen med hvor avanceret og følsomt et motorsystem der sidder i stolen. Vil du udelukkende benytte dig at automatiske programmer, kan det være en stor fordel med en massagestol der kan lave en præcis kropsscanning. Har du omvendt hovedsageligt behov for at kunne indstille massagestolen til at massere specifikke områder du selv vælger, er det ikke lige så vigtigt.

Massagestol-test Zero Space

Zero Space

Zero Space er særligt en funktion, som vi anbefaler at være på udkig efter. Med Zero Space er massagestolen i stand til at glide frem og tilbage helt uden at røre væggen.

Dette er en helt essentiel funktion, for dem der ikke ønsker at stolen skal fylde meget. Dette kan specielt også anbefales til dem der bor i lejlighed. Mange stole har i dag Zero Space, men det er værd lige at holde øje med om funktionen er angivet på stolen før du køber.

Massagestol-test Logo luftpudemassage

Luftpudemassage

Rigtig mange massagestole er udstyret med en række airbags/luftpuder. Disse udvider sig omkring dig for, for at give en behagelig kompression på kroppen. Dette er med til at forbedre blodcirkulationen, lindre ømme muskler og giver en ny behagelig dimension på massagen. Det er forskelligt fra stol til stol, hvor mange luftpuder den har, og hvor på kroppen de er placeret. Det kan være værd at holde øje med, hvis du har ønsker at forbedre blodcirkulationen i f.eks. arme, ben eller skuldre, om stolen du har udset dig har luftpudemassage til dit problemområde.

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.