Massagestol-test logo

iCare Skyline+ - Kort fortalt

iCare Skyline er en god all round massagestol, som giver det mest af kroppen din opmærksomhed. Prisen ligger i den høje ende for en 3D massagestol, men der er sørget for at du får en massage fra top til tå, med god mulighed for selv at justere massagen.

  • Funktioner
  • 3D massage
  • Ægte læder
  • Indbyggede Bluetooth højtalere
  • Indbygget varme
  • 3 memory funktioner
  • Massage af nakke, skuldre, ryg, lænd, sæde og hofte
  • Fodmassage af lægge, fødder og såler.
  • Automatisk kropsscanning

Anmeldelse af iCare Skyline+ massagestol

Massage & Funktioner

iCare Skyline+ er en 3D massagestol, er en opgradering af iCare Skyline hvor der er sørget for at hele kroppen masseres, fra top til tå. Der er automatisk kropscanning for at sikre en mere præcis massage efter din krop, og infrarød varme som varmer dig godt op.

Der er manuel justering af skuldermassagen, så de fleste kan få en god massage der rammer hvor det er vigtigt. Det er derfor nemt for mange at bruge samme stol, da den kan indstilles efter brugeren.

Der har også været en opgradering af fodmassagen, så den nu også massere fodsåler, foruden siden på fødderne og lægmassage. Den giver en udmærket massage af fødderne, men der er en del andre massagestole som giver en bedre luftpudemassage af læggene.

Design & Udtryk

Designmæssigt er iCare Skyline plus en okay nydelig stol. I denne klasse er det klart den stol som mest ligner en almindelig lænestol, men med fodstøtten især er man ikke i tvivl om at det er en massagestol.

iCare Skyline+ kommer i ægte læder. De hævder selv, at det forlænger levetiden på polstringen i forhold til kunstlæder som er at finde på de fleste massagestole. Dertil skal man bare huske, at det samtidig kræver en del mere pleje af stolen for at holde den pæn, og for at læderet ikke sprækker.

Konklusion

Stolen ligger i den lidt høje ende for en 3D massagestol. Du får ikke den mest kraftfulde motor, sammenlignet med de andre stole. Når det er sagt giver den fin opmærksomhed til hele kroppen, og massagen er ganske udmærket. Hvis du leder efter en dybdegående massage, vil vi dog anbefale at gå op til 4D massage, da de har en mere kraftfuld motor.

Der er ikke helt lige så mange lækre detaljer på denne stol i forhold til de andre i denne klasse. Men hvis du er mere til det klassiske lænestols look, og godt ikke har noget imod at pleje stolen lidt ekstra, får du et fint udtryk til stuen, men uden den store wow effekt.

Andre massagestole i samme klasse

Massagestol-test WOC Galaxy massagestol

WOC Galaxy

WOC Galaxy er en 3D massagestol med fokus på design og giver en behagelig massage af hele kroppen.

54.900,-

Massagestol-test IWAO Sensai

IWAO Sensai

IWAO Sensai giver en god og kraftfuld 4D massage, der virkelig giver en massage der kan mærkes.

54.995,-

Massagestol-test Master Drive PLUS OGAWA

OGAWA Master Drive Plus

OGAWA Master Drive Plus er den helt nye opgradering af Master Drive, og der er virkelig kælet for dig i denne stol.

64.995,-

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.