massagestol test 2021

OGAWA Master Drive Plus - Kort fortalt

OGAWA Master Drive Plus massagestol er den helt nye opgradering af Master Drive, og der er virkelig kælet for dig i denne stol. Med den nye højtlydende mikroprocessor i stolens motor, får du en intelligent 4D massage, og det kan mærkes. Massagen i denne stol er helt fænomenal, og designet er som i dens forgænger helt i top.

 • 4D massage
 • Den nyeste A.R.M teknologi
 • Varmeterapi
 • Touchskærm til nem betjening
 • Præcis kropsanalyse og skanning
 • Rammer 36 akupunkturpunkter
 • 500 manuelle indstillingsmuligheder
 • L-Curve teknologi
 • Knæmassage
 • 6 massageteknikker
 • Lysterapi
 • Massageruller med varme
 • Hurtig styring fra indbygget kontrolpanel
 • 23 autoprogrammer

Anmeldelse af OGAWA Master Drive Plus massagestol

Massage & Funktioner

OGAWA Master Drive Plus massagestol er den helt nye version af sidste års vinder i denne prisklasse. Der er stadig ingen tvivl om at dette er en stol i den absolutte luksusklasse. Du får den nyeste teknologi og funktioner som giver en fantastisk massageoplevelse.

OGAWA Master Drive Plus har en indbygget A.R.M mikroprocessor som giver en utrolig nøjagtighed i massagen. Stolen indstiller sig efter din krop, og rammer med nøjagtighed alle akupunkturpunkter i kroppen. Varmen i massagerullerne giver en rigtig behagelig massage, hvor dine muskler bliver varmet dejligt op.

Som noget helt unikt for denne stol, giver OGAWA Master Drive Plus også massage ved dine knæ. Dette er en smart funktion, hvis du dyrker meget sport eller belaster dine ben og knæ ofte.

Rullerne i massagestolen bevæger sig med justerbare rytmer, og med en præcision, der gør massagen det tætteste man kommer på menneskelig berøring. De 6 autoprogrammer giver dig mulighed for at få en lækker massage efter dine ønsker. Med den manuelle styring kan du få en helt skræddersyet massage, hvis du har et helt særligt behov.

Design & Udtryk

Du får et utroligt smukt design hos OGAWA Master Drive Plus. Der er kælet for alle detaljer, og stolen udstråler virkelig kvalitet. Man kan virkelig se der er tænkt over materiale og farvevalg til stolen, og det giver et virkelig flot helheds udtryk.

Stolen kommer i to farver, espresso eller sort med ros-guld detaljer. Uanset hvilken farve du vælger, vil du få en stol som virkelig løfter rummet med sit lækre look.
Den lækre touchskærm løfter stolen endnu mere i kontrast til den sædvanlige fjernbetjening.

Konklusion

Det er ikke uden grund at OGAWA er kendt for deres massagestole i verdensklasse. OGAWA Master Drive Plus er absolut en massagestol i verdensklasse, både når det kommer til design, funktion og massage. Der er tænkt over enhver detalje for at sikre den bedste massageoplevelse. Med den nyeste teknologi i motoren, får du simpelthen så meget valuta for dine penge, at der ikke er nogen tvivl om at OGAWA Master Drive Plus er denne klasses bedst i test vinder!

Hvis du har budgettet til en stol i luksusklassen, er OGAWA Master Drive Plus vores klare anbefaling.

Andre massagestole i samme klasse

Massagestol-test WOC Galaxy massagestol

WOC Galaxy

WOC Galaxy er en 3D massagestol med fokus på design og giver en behagelig massage.

54.900,-

Massagestol-test IWAO Sensai

IWAO Sensai

IWAO Sensai giver en god og kraftfuld 4D massage, der virkelig giver en massage der kan mærkes.

54.995,-

Massagestol-test Skyline massagestol

iCare Skyline

iCare Skyline+ er en god all round massagestol, som giver det mest af kroppen din opmærksomhed.

54.500,-

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.