Massagestol-test logo

MASSAGESTOL TEST 2021 - LÆS VORES ANMELDELSER HER

massagestol test 2021

MASSAGESTOL TEST 2021 - VI HAR ANMELDT ALLE DE BEDSTE MASSAGESTOLE

Vi har endnu engang testet en række af markedets bedste massagestole i vores store massagestol test 2021. I vores mange anmeldelser, kan du nemt få et overblik over en række af de bedste stole på markedet lige nu, og finde den stol som passer til dine behov.

Dette år har der virkelig sket meget på markedet for massagestole. Teknologien er i fuld udvikling, og det bliver mere og mere nemt, at finde nogle fantastiske stole til prisen. Du får bedre og mere udviklet teknologi og fede funktioner for pengene.

OGAWA Massagestole – Massagestole i topklassen

Som noget særligt spændende, er der kommet en del nye stole på det danske marked, fra det verdenskendte brand OGAWA. I modsætning af mange andre stole på markedet, er stolene fra OGAWA fra et verdensomspændende brand. OGAWA har virkelig fingeren på pulsen både når det kommer til teknologi og design.

Deres konstante udviklet er virkelig noget at holde øje med, og du får rigtig meget for pengene i disse stole. Vi har derfor valgt især at kigge på nogle af de spændende stole fra OGAWA, og tage et nyt kig på vores gamle favorit OGAWA Master Drive 4D Plus i årets test.

Massagestol-test banner ogawa

Hvis du er i tvivl om en massagestol er den rette for dig, har vi lavet en artikel om hvem der måske kunne få glæde af en massagestol her.

Vi har også lavet en købsguide, hvis du ønsker et bedre overblik over hvad de forskellige funktioner kan, hvilke massageteknikker der er i stolene. Det gør det nemmere for dig at finde den helt rette stol til dine behov.

MASSAGESTOLE I ALLE PRISKLASSER

Som vi har beskrevet i vores købsguide, hænger pris og kvalitet uundgåeligt sammen når det kommer til massagestole.  Men der er stadig billigere stole som er rigtig gode. Vi har derfor valgt at bedømme massagestolene inden for 4 prisklasser; Budget, 2D, 3D og 4D. Vi mener at alle stole bliver mere fair bedømt på denne måde, og du vil finde en vinder i alle klasser, i vores 2021 massagestol test.

HVORDAN HAR VI BEDØMT MASSAGESTOLEN?

Udover prisklasse, har vi valgt at se på en række forskellige parametre i vores test. Først og fremmest har vi set på den samlede massage du får. Dette vejer naturligvis mest på bedømmelsen, at vi føler vores vinderstole har givet den bedste massage.

Men en god massage kan være subjektiv alt efter behov. Derfor har vi også set på hvilke funktioner du får med den enkelte stol. Funktionerne har tit en direkte forbindelse til hvor god en massage du får. Du kan i overblikket selv bedømme om en stol har de funktioner du leder efter.

Til sidst har vi også bedømt stolene efter design. Det kan lyde mindre vigtigt, om stolen er flot at se på. Men en stol som ser lækker ud i dit hjem, står også fremme og bliver derfor brugt. Det er desuden med til at sætte prikken over i’et på hele oplevelsen, at man sidder i en lækker stol.

Budget

OGAWA MYsofa Massagestol

Testvinder i budget klassen for design, funktioner og lækker massage.

Massagestol-test Baseline massagestol

IWAO Baseline
Massagestol

En god massagestol til prisen. Se vores test af IWAO Baseline her

Massagestol-test banner Venus

WOC Venus
Massagestol

Se vores anmeldelse af den lille og smarte WOC Venus massagestol her

2D

OGAWA Smart Vogue Prime Massagestol

OGAWA Smart Vogue Prime er vores 2D bedst i test vinder. Læs testen her!

ogawa smart jazz anmeldelse

OGAWA Smart Jazz
Massagestol

En af de spændende nyheder fra OGAWA! Se 2021 test her.

IWAO Jasmin
Massagestol

Læs 2021 anmeldelsen af en af vores gamle favoritter IWAO Jasmin.

3D

OGAWA Smart Witmo Massagestol

OGAWA Smart Witmo er en massagestol der vinder på funktioner og massageoplevelse.

IWAO Skyline 3D 2021 massagestol test anmeldelse

IWAO Skyline 3D
Massagestol

IWAO Skyline 3D er en spændende nyhed, med mange fede funktioner. Læs anmeldelsen her

Massagestol-test Novaline Massagestol

iCare Novaline
Massagestol

Læs vores anmeldelse af Novaline Massagestolen her. Find den rigtige stol til dig!

4D / Deluxe pris

OGAWA Master Drive 4D Plus Massagestol

OGAWA Master Drive 4D Plus er bare verdens bedste massagestol. Se testen her.

Massagestol-test Kosmos

WOC Kosmos
Massagestol

WOC Kosmos 4D massagestol. Find vores anmeldelse af Kosmos massagestol her.

woc galaxy x anmeldelse 2021 test

WOC Galaxy X
Massagestol

Læs vores anmeldelsen af massagestolen WOC Galaxy X her! Find den perfekte stol.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken massagestol er bedst i test?

Vi har valgt 3 vindere inden for hver prisklasse. Disse er valgt ud fra funktion, design og ikke mindst massage. Vinderne af vores 2021 massagestol test er IWAO Jasmin, OGAWA Smart Witmo og OGAWA Master Drive 4D Plus.

Hvilken massagestol er bedst til prisen?

Vi har bedømt vores massagestole inden for 4 prisklasser: Budget, 2D, 3D og 4D. Det er disse massagestole vi har vurderet er bedst indenfor sin prisklasse, bedømt på massage, funktioner og design.

Hvad koster en massagestol

– Der er massagestole i mange prisklasser, prisen svinger mellem 15.000 kr. til +90.000 kr. Du kan sagtens finde en god massagestol indenfor dette interval. Vi har anmeldt de stole, vi syntes er bedst til prisen, inden for 3 prisklasser.

Hvilken massagestol skal jeg vælge?

Hvilken massagestol der passer bedst til dig, er afhængig af hvad dit behov er i en massagestol.  Vi har lavet en købsguide som gør det nemt for dig at finde ud af dit behov.

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.