massagestol test 2021

IWAO JASMIN - Kort fortalt

IWAO Jasmin 2D er en rigtig god massagestol indenfor sin prisklasse. Du får rigtig meget for dine penge når det kommer til massageprogrammer og funktioner.

Jasmin giver en god fuld kropsmassage fra hoved og helt ned til fødderne, og har både varme funktion og luftpudemassage.  Stolen har en smart kropscanner som søger for en massage som er tilpasset præcist til dig.

 

Vejl. pris 24.995,-

 • 2D Massage
 • Zero Gravity og Zero Space
 • Intelligent kropsscanner
 • 130 cm L-Shape Kurve Teknik
 • Infrarød varmeterapi
 • Guasha massage af fodsålen
 • Zero Gravity-funktion / Zero Space-funktion
 • Smart kropsscanning
 • Manuel massage
 • Lufttryksmassage
 • Automatisk massage
 • 6 Automatiske programmer

Anmeldelse af Jasmin

Massage & Funktioner

IWAO Jasmin 2D massagestolen var en af favoritterne sidste år. Derfor kigger vi på den igen med 2021 øjne. Som vi har sagt før, får du virkelig mange gode funktioner for dine penge i denne massagestol. IWAO Jasmin kommer med fuld fodmassage, indbygget varme, luftpudemassage, kropscanner og meget mere.

Når du tænder for Jasmin starter den sin kropsscanning, hvor du kan følge med på fjernbetjeningen mens den scanner din ryg og tilpasser sin rygstøtte efter dig.  Du kan vælge mellem 6 forskellige auto programmer. Der både er programmer til afslapning efter en lang dag, et udstrækningsprogram som er smart efter sport, og de lidt hårdere programmer hvis du ønsker en mere intens massage.

Jasmin har som endnu en smart funktion, indbyggede bluetooth højtalere som er en smart ekstra funktion hvis du godt kan lide at fuldende din massageoplevelse med din egen afslappende musik eller lydbog.

Design & Udtryk

Jasmin skiller sig ud når det kommer til udseende. Dens design har et meget moderne udtryk, med klare linjer og stilrene detaljer. Hvis du vil have en massagestol der ligner en klassisk lænestol, er det ikke Jasminen som du skal vælge, men hvis du vil have en stol der passer godt til den moderne nordiske indretnings stil, kan Jasmin helt klart noget. Som noget nyt kommer IWAO Jasmin også i en sort udgave nu. En opgradering vi syntes er super flot!

Konklusion

Jasmin er stadig en virkelig solid massagestol. Den nye farvemulighed er virkelig fed, og du får mange funktioner for pengene. Men i år har OGAWA overhalet inden om, når det kommer til hvad du får af teknologi og massage for pengene. Så i 2021 må IWAO Jasmin vie sin pris til OGAWA Smart Vogue Prime.

Andre massagestole

OGAWA Smart Vogue Prime anmeldelse

OGAWA Smart Vogue Prime

OGAWA Smart Vogue Prime er året 2D testvinder – og med god grund. Læs om den her.

27.495,-

ogawa smart jazz anmeldelse

OGAWA Smart Jazz

OGAWA Smart Jazz giver dig en skøn massageoplevelse til en god pris. Læs anmeldelsen her

24.995,-

ogawa smart witmo 2021 test vinder mellemklasse

OGAWA Smart Witmo

OGAWA Smart Witmo er 3D klassens test vinder. Læs om alle de fede funktioner her.

39.995,-

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.