Massagestol-test logo

IWAO Skyline 3D - Kort fortalt

IWAO Skyline 3D massagestol er en massagestol med rigtig mange programmer og gode funktioner. Den giver en god og effektiv massage, der kan arbejde på 5 forskellige niveauer. Den har en avanceret skinne der sørger for at du får en kompleks massageoplevelse.

Vejl. pris: 44,995-

 • 3D Massage
 • LED Touch Skærm
 • Præcis kropsscanning
 • SL-Formet skinne
 • Rygvarme
 • Bluetooth afspiller
 • Automatisk benstøtte
 • 12 massageprogrammer
 • 6 massageteknikker
 • Zero Gravity
 • Zero Space
 • Luftpudemassage

Anmeldelse af IWAO Skyline 3D

Massage & Funktioner

IWAO Skyline 3D massagestol, er en af de nyere 3D massagestole på markedet. Den har en kraftfuld motor der kan massere i 5 niveauer og kan gå 8,5 cm i dybden for en effektiv massage af nakke og ryg. Den giver især en god nakkemassage, som kan være ideelt for folk der sidder meget på kontor. Den har endda et massageprogram specifikt til kontor gener. IWAO Skyline 3D har en lækker SL skinne, der tillader indstilling i bredden også. Dens kropsscanner er derfor meget præcis, og du kan selv efterindstille nakken hvis behovet er.
IWAO Skyline har både en smart touchskærm og navigation i armlænet som gør det nemt at tilpasse din massage både før og under massagen. Du kan vælge mellem 12 gode autoprogrammer der kan takle hele kroppen med forskellig intensitet og fokusområde. Du kan også nemt selv indstille en massage perfekt til der du ønsker. Dens luftpuder tager virkelig fat ved læggene, det kan næsten være for meget af det gode. Du kan dog manuelt sætte intensiteten ned.

Design & Udtryk

Udseendemæssigt er IWAO Skyline 3D en af de større stole. Den har et mere kantet og grafisk udtryk end andre stoler på markedet, som giver et mere maskulint udtryk. Det vil helt sikkert være noget der tiltrækker, hvis de andre massagestol design er lidt for bløde. Den kommer i sort, med grå/sølv detaljer, og har et lækkert quiltet betræk i siddeområdet. Tilsammen et lidt stort udtryk, men det er noget der skiller sig ud fra de andre massagestole på markedet.

Konklusion

Du kan ikke gå helt galt i byen med IWAO Skyline 3D, hvis du leder efter en massage der kan mærkes. Den kan tage godt fat, og der er mange forskellige programmer og muligheder for personlige indstillinger. Den kan ikke helt følge med OGAWA Massagestolene, som holder den fra at blive en pris vinder i klassen, men hvis du er faldet for det grafiske udtryk, får du også en god massage med i købet.

Andre massagestole

ogawa smart witmo 2021 test vinder mellemklasse

OGAWA Smart Witmo

Året 3D klasse massagestol test vinder. Læs mere om OGAWA Witmo i vores anmeldelse her.

39.995,-

ogawa smart jazz anmeldelse

OGAWA Smart Jazz

Moderne massagestol, spækket med fede funktioner. Se hele vores anmeldelse af OGAWA Smart Jazz her

24.995,-

IWAO Jasmin

IWAO Jasmin er kommet i en flot sort version. Se vores 2021 anmeldelse af massagestolen her.

24.999,-

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.