Massagestol-test logo

OGAWA Smart Witmo - Kort fortalt

OGAWS Smart Witmo er en kraftfuld 3D massagestol, der giver en dyb og intens massageoplevelse. Stilsikkert enkelt sort design, der står pænt med lækre detaljer. Med hele 16 massageprogrammer, er der noget for enhver smag. Den har automatisk benstøtte og lækker varmeterapi til talje og liv.

Vejl. pris: 39.995,-

 • 3D massage
 • Kropsscanning
 • 42 airbags fordelt over hele stolen
 • 45 grader varm komprimering af talje og ben
 • Fodruller
 • Zero Gravity
 • 135 cm SL-Skinne
 • Lufttryksmassage
 • Shiatsu massage
 • Rullemassage
 • Zero Space
 • Automatisk registrering af ben

Anmeldelse af OGAWA Smart Witmo

Massage & Funktioner

OGAWA Smart Witmo, er en massagestol der giver en dyb 3D massage hele 8,5 cm ind. Massagerullerne kører på en avanceret SL-skinne, som følger kroppen tæt. Den har en indbygget mikro computer, som sørger for en nøjagtig scanning af din krop før massagen. Scanningen sikrer en massage der er bedre tilpasset din krop, og det kan virkelig mærkes.

Massagen i OGAWA Smart Witmo er mere hård end man mærker i de fleste andre massagestole. Den dybe massage tager virkelig fat, så det skal man have med i mente. Intentsiten kan dog sættes ned.

Den kommer med hele 16 automatiske programmer, så der er en del at vælge mellem til enhver smag. Den har nogle af de samme programmer, som der kommer i storebroren OGAWA Master Drive Plus, som er nogle virkelig effektive massageprogrammer.

Derudover har automatisk benstøtte, varmeterapi ved taljen, hele 43 airbags, og en række af forskellige massageteknikker, som til sammen giver en virkelig grundig massage af kroppen.

Design & Udtryk

OGAWA Smart Witmo kommer i helt sort, og ikke andre farver. Flotte former, ikke så mange detaljer, så hvis man er til det mere enkle look, vil dette design være ideelt. Den medfølgende fjernbetjening har et pænt og stilrent look, og har en fin LED skærm der gør det nemt at tilpasse massagen under vejs, og følge med i massagen.

OGAWA Smart Witmo er en flot massagestol. Materialerne er i en lækker kvalitet, pæne detaljer i foret og på siderne. Den gennemgående sorte farve uden det store blikfang, vil sikkert falde i de flestes smag.

Konklusion

OGAWA Smart Witmo er en god massagestol, der giver en utrolig dyb massage. Den har mange gode funktioner, og har stærk teknologi bag sig. Stolen er perfekt til dig der leder efter en intens massage, og hvor det enkle sorte design er et plus. Vores 3D klasse vinder, for den bedste massage og fede funktioner.

Andre massagestole

ogawa master drive plus 2021 massagestol test vinder

OGAWA Master Drive 4D Plus

Nok verdens bedste massagestol. Læs hele vores anmeldelse af OGAWA Master Drive plus her.

64.995,-

ogawa smart jazz anmeldelse

OGAWA Smart Jazz

Moderne massagestol, spækket med fede funktioner. Se hele vores anmeldelse af OGAWA Smart Jazz her

24.995,-

OGAWA Smart Vogue Prime anmeldelse

OGAWA Smart Vogue Prime

Årets 2D testvinder – En god massagestol der giver en skøn massage til hele kroppen.

27.495,-

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.