massagestol test 2021

WOC Galaxy X - Kort fortalt

WOC Galazy X er det nyeste skud på stammen fra World of Comfort. Den kommer i et skinnende blødt og rundt design i brune og blå farver. Stolen har en særlig feature, hvor den har mulighed for at massere 2 områder på samme tid, for en anderledes massageoplevelse.

Vejl. pris: 99.900,-

 • 3D massage
 • 2 sæt massageruller
 • 3D rullemassage på fødderne
 • Touchskærm
 • 5 massageteknikker
 • Infrarød varmeterapi
 • Zero space
 • Zero gravity
 • SL skinne
 • Trådløs oplader til mobil
 • Luftpude massage

Anmeldelse af WOC Galaxy X

Massage & Funktioner

WOC Galaxy X er storebroren til WOC Galaxy som vi tidligere har anmeldt her på siden. Du får en massagestol der giver en solid 3D massage af kroppen. En innovativ nyhed for stolen er, at den har to sæt massageruller der kører på den smarte SL skinne, der kan massere to steder på samme tid. Det gør du kan få dobbelt så meget massage på kort tid. Stolen bruger 5 forskellige massageteknikker, luftpuder ved skulder, arme, hofte, lægge og fødder. Du får infrarød varme terapi og 3D massage af fødderne.

Der er nem navigation fra Touch skærm og navigation i armlænet. Som en smart ekstra funktion får du trådløs mobil opladning, og bluetooth højtalere.

Design & Udtryk

Designet på WOC Galaxy X kan lidt dele vandende. Den er meget skinnende og har bløde runde former, hvilket kan være tiltalende. Farvekombinationen af brunt læder polstring og mørkeblå skal, kan gøre den lidt svær at indrette med i den typiske moderne stue, men det kan helt sikkert være noget der spiller for nogen.

Konklusion

Du får nogle spændende nye features og innovative massagemetoder med WOC Galaxy X. Den giver en helt udmærket 3D massage, der kan tage de mest almindelige spændinger. På design fronten er det lidt en speciel stol, med interessante farve og materialevalg der nok ikke tiltaler alle, men i den rette setting kan fungere. WOC Galaxy er sådan set en udmærket stol, men til en vejl. Pris på 99.900,- er der virkelig mange andre stole på markedet der værd at se på først.

Da der er tale om en private label stol, kan du dog nemt finde præcis den samme stol billigere på nettet fx her, eller her.

Andre massagestole

ogawa smart witmo 2021 test vinder mellemklasse

OGAWA Smart Witmo

Året 3D klasse massagestol test vinder. Læs mere om OGAWA Witmo i vores anmeldelse her.

39.995,-

ogawa smart jazz anmeldelse

OGAWA Smart Jazz

Moderne massagestol, spækket med fede funktioner. Se hele vores anmeldelse af OGAWA Smart Jazz her

24.995,-

IWAO Jasmin

IWAO Jasmin er kommet i en flot sort version. Se vores 2021 anmeldelse af massagestolen her.

24.999,-

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.