massagestol test 2021

WOC Venus - Kort fortalt

WOC Venus er en god massagestol, hvis du ønsker en stol som passer diskret ind i resten af hjemmet. Dens design gør den ligner en helt almindelig lænestol, endda med en lille tilhørende puff.

Stolen giver en mild og afslappende massage fra nakke og ned til sædet, og har en indbygget varme som gør massagen endnu mere behagelig.

Vejl. Pris: 24.900,-

  • 4 auto programmer
  • Zero Gravity / Zero Space
  • Kommer med puff
  • 2D Massage
  • L-Shape massage
  • Manuel styring

Anmeldelse af WOC Venus

Massage & Funktioner

Vi anmeldte også Venus i vores 2020 test, men da WOC ikke har andre stole i denne prisklasse, har vi valgt at se på denne igen med 2021 øjne!

WOC Venus er en flot lille massagestol i let design. Det lette design kommer dog på bekostning af funktioner som de andre stole i denne prisklasse har. Den kommer ikke med luftpudemassage og masserer hverken fødder og lægge. Til gengæld får du en flot lille fodskammel med som passer til stolens design, så du kan smække fødderne op og nyde rygmassagen. Selvom en fodmassage ville være at fortrække over en fodskammel.

WOC Venus har L-curve teknologi, som gør den giver en meget mild massage fra nakke og ned til ballerne. Stolen er god til en øm nakke eller ryg, men hvis du skal have noget der tager rigtig godt fat, skal du ud i en stol med en mere kraftfuld motor.

Design & Udtryk

WOC Venus er en smart og lille stol, der har et super fint design som gør den nem at indrette med. Stolen er rigtig pladseffektiv, og er smart i små rum. Den er let at bruge, og du kan nemt flytte den rundt efter behov.

Hvis du leder efter en massagestol som har et super diskret design, der nemt indgår i indretningen uden hverken at kræve plads eller opmærksomhed, så er Venus et godt design til dig.

Konklusion

WOC Venus er et fint valg til dig, som ønsker en mild og afslappende massage, og ikke har pladsen til en større massagestol. Prisen er lidt høj i forhold til funktioner og massage, men du får et pænt og pladseffektivt design. OGAWA MYsofa har samme lille design, men du får meget mere massage for pengene i den massagestol.

Andre massagestole

Massagestol-test Baseline massagestol

IWAO Baseline

IWAO Basline massagestol kommer rigtig godt rundt omkring hele kroppen, og giver en fin massage fra top til tå.

14.995,-

ogawa mysofa 2021 anmeldelse

OGAWA MYsofa

OGAWA MYsofa er klassens testvinder 2021. Du får smukt design og skøn 2D massage.

14.995,-

IWAO Jasmin

Med IWAO Jasmin får du rigtig meget god 2D massagestol med mange funktioner

24.995,-

Mangler du hjælp?

Send os din besked og vi kontakter dig snarest.

Not readable? Change text.