[mk_page_section bg_image=”https://www.massagestol-test.dk/wp-content/uploads/2016/10/header-landscape-1.jpg” bg_image_portrait=”https://www.massagestol-test.dk/wp-content/uploads/2016/10/header-portrait-1.jpg” blend_mode=”darken” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” video_loop=”false” full_width=”true” sidebar=”sidebar-1″]

Massagestol-test logo

Vi har testet alle massagestole på markedet!

Find de bedste og billigste her på siden.

[/mk_page_section]

Massagestole bedst i test 2022

Her finder du de bedste massagestole, som vi har testet inden for klasserne bedste budget, 2D, 3D og 4D massagestol. Det er nemlig de færreste der har råd eller tid til at have en privat massør. Massagestole plejede at være helt ekstremt dyre, men nu er der kommet mange forskellige stole på markedet i forskellige prisklasser og det kan derfor være svært at vælge.

Vi har taget et kig på en række af de bedste massagestole på markedet. Læs med her og se listen med Danmarks bedste massagestole og se hvilke der er kåret til bedst i test inden for hver prisklasse.

mysofa ashwood2 bedst i test Massagestol-test

Testvinder Budget: OGAWA MYsofa

OGAWA MYsofa er en miniput når det kommer til massagestole, et flot design med et lækkert udtryk, der gemmer på overraskende mange funtkioner og giver en en lækker og afslappende 2D massage. Et fornuftigt valg til dig der bor i lejlighed.

smart vogue prime black bedst i test Massagestol-test

Testvinder 2D: OGAWA Smart Vogue Prime

Som endnu et skud på stammen fra OGAWA, har vi OGAWA Smart Vogue Prime. Som navnet antyder, er der tale om en moderne massagestol, propfyldt med fede funktioner og den nyeste teknologi i rykken. Dette kan virkelig mærkes på kvaliteten af massagen.

ogawa smart witmo bedst i test Massagestol-test

Testvinder 3D: OGAWA Smart Witmo

OGAWS Smart Witmo er en kraftfuld 3D massagestol, der giver en dyb og intens massageoplevelse. Stilsikkert enkelt sort design, der står pænt med lækre detaljer. Med hele 16 massageprogrammer og mange teknikker, er der noget for enhver smag.

ogawa master drive 4d plus grey bedst i test Massagestol-test

testvinder 4D: Ogawa Master Drive Plus

OGAWA Master Drive Plus er den helt nye opgradering af Master Drive, og der er virkelig kælet for dig i denne stol. Med den nye højtlydende mikroprocessor i stolens motor, får du en intelligent 4D massage, og det kan mærkes. Massagen i denne stol er helt fænomenal, og designet er som i dens forgænger helt i top.

ogawa smart jazz anmeldelse

OGAWA Smart Jazz

OGAWA Smart Jazz er en massagestol med en solid performance og virkelig lækkert design. Du får mange gode funktioner for pengene, med 7 autoprogrammer, airbagmassage, lækker varmeterapi og meget mere. Du får en effektiv 2D massage, der rammer alle de kritiske punkter på kroppen.

Massagestol-test Baseline massagestol

IWAO Baseline

IWAO Basline en god massagestol, der kommer rigtig godt rundt omkring hele kroppen, og giver en fin massage fra top til tå.
Der er indbygget luftpuder og fodruller i fodstøtten, som giver en dejlig fodmassage. Du får 3 gode autoprogrammer og en nem manuel styring så du selv kan styre din massage efter dit behov og intensitet.

jasmin sort Massagestol-test

IWAO Jasmin

IWAO Jasmin 2D er en rigtig god massagestol indenfor sin prisklasse. Du får rigtig meget for dine penge når det kommer til massageprogrammer og funktioner. Jasmin giver en god fuld kropsmassage fra hoved og helt ned til fødderne, og har både varme funktion og luftpudemassage.

IWAO Skyline 3D 2021 massagestol test anmeldelse

IWAO Skyline 3D

IWAO Skyline 3D massagestol er en massagestol med rigtig mange programmer og gode funktioner. Den giver en god og effektiv massage, der kan arbejde på 5 forskellige niveauer. Den har en avanceret skinne der sørger for at du får en kompleks massageoplevelse.

Massagestol-test Venus Massagestol World of Comfort

WOC Venus

WOC Venus er en god massagestol, hvis du ønsker en stol som passer diskret ind i resten af hjemmet. Dens design gør den ligner en helt almindelig lænestol, endda med en lille tilhørende puff. Stolen giver en mild og afslappende massage fra nakke og ned til sædet, og har en indbygget varme som gør massagen endnu mere behagelig.

woc galaxy x anmeldelse 2021 test

WOC Galaxy X

WOC Galazy X er det nyeste skud på stammen fra World of Comfort. Den kommer i et skinnende blødt og rundt design i brune og blå farver. Stolen har en særlig feature, hvor den har mulighed for at massere 2 områder på samme tid, for en anderledes massageoplevelse.

Massagestol-test Novaline Massagestol

ICare Novaline

Novaline er det hele nye skud på stammen i iCare serien. Novaline giver en god massage af ryg og fødder især. Stolen har en smart fjernbetjening med stort display, som gør det nemt enten at vælge blandt de 6 massageprogrammer eller selv styre massagen efter dit behov.

Massagestol-test Skyline massagestol

ICare Skyline+

iCare Skyline+ er en god all round massagestol, som giver det mest af kroppen din opmærksomhed. Prisen ligger i den høje ende for en 3D massagestol, men der er sørget for at du får en massage fra top til tå, med god mulighed for selv at justere massagen.

Sund Krop & Hjerte

En god massagestol kan hjælpe dig med at lindre smerter og øge blodcirkulationen i kroppen, den afstresser dig, samt hjælper dig med at restituere hurtigere efter træning.

Tapping Massage

Tapping massage kendetegnes ved, at massagerullerne bankes op og ned ad din ryg. På denne måde er massagemetoden med til at aktivere blodcirkulationen i hele ryggen.

Kneading Massage

Æltning er særligt effektiv til at udføre dybdegående massage på dine muskler. Selve presset som lægges på dine muskler, vil være med til at stimulere nogle af kroppens vigtigste massagepunkter og eliminere muskelspændinger og muskelstivhed.

Perfekt til hjemmet

Forkæl dig selv med en professionel wellness massagestol og få adgang til en eksklusiv massage dagligt.

Glæde for hele familien

Få en professionel wellness massagestol som hele familien kan få glæde af.
Det kan blive jeres personlige massør, når I har behov og ønsker det.

Føl dig som en stjerne

Det er ikke kun de kendte og rige der har råd til en god massage længere.
Professionelle wellness massagestole giver dig den mest luksuriøse massage du har oplevet.

Bedst i test massagestole

Vi har i flere år nu, testet de massagestole der er at finde på det danske marked, for at finde dem vi syntes er bedst i test. Det kan være en jungle at finde rundt i alle de massagestole som er på markedet, og som forbruger kan det være svært at vide hvad der er værd at kigge efter. Vi tester derfor de massagestole på de fire parametre som vi synets er mest vigtig: Pris, massage, funktioner og design.
Med disse aspekter, kigger vi på de forskellige massagestole, for at se hvor vi syntes du får mest for pengene.

Hvilken massagestol er bedst i test?

Vi tester massagestole hvert år, for at holde dig opdateret på de bedste stole til prisen hvert år. Vi ser nærmere på nogle af de mest populære stole på markedet, for at se hvilke tole der er bedst i test. De massagestole der er bedst i test i 2022 er OGAWA MYsofa, OGAWA Smart Vogue Prime, OGAWA Smar Witmo og OGAWA Master Drive 4D plus. Det er disse stole som du får den bedste massage, de fedeste funktioner og det flotteste design til prisen.

Hvad koster en massagestol?

Massagestole kommer i en stor prisklasse, som svinger fra omkring 10.000- +90.000. Der ligger en ret kompliceret motor, og overraskende meget teknologi bag en massagestol, som er med til at sikre kvaliteten af din massage. Til et vist punkt får du hvad du betaler for i en massagestol, dvs. at jo dyre en stol, jo mere avanceret teknologi, funktioner og motor får du. Når det så er sagt, er der klart nogle stole hvor du får mere for pengene end andre. Det er derfor vi tester stolene i forskellige prisklasser, for at se hvilke stole vi mener du får mest for pengene for.

Hvilken massagestol skal jeg vælge?

Det er imidlertid meget individuelt hvad der giver en god massage, og det kommer også meget an på dit behov. Massagestole er meget forskellige I sidste ende handler det om at finde en massagestol der passer til dine behov. Det er derfor en god ide at du gør dig nogle tanker om hvad du ønsker at få ud af en massagestol før du køber. Du kan evt. læse vores guide her, der kan hjælpe dig til at klargøre dit behov, både når det kommer til hvilke funktioner der er vigtige for dig, budget og ikke mindst design.

Massagestol til arbejdspladsen

Det bliver mere og mere populært at have en massagestol på arbejdspladsen, som en gode til medarbejderne. Dette har også rigtig mange fordele, da du får en fleksibel massageordning, der nemt kan passe ind i dine medarbejders arbejdsdag. En lækker massageordning kan være med til at øge tilfredshed og velvære på arbejdet, og her er en massagestol en rigtig god investering. Her er det en god ide at vælge en god massagestol, der kan holde til at køre meget, og som har et stort udvalg af massageprogrammer og funktioner, så der er noget til alles behov.

Hvad betyder Zero Gravity, Zero Space, Luftpudemassage, 2D, 3D 4D….

Det kan være lidt af en jungle at huske hvad alle de forskellige teknologier og funktioner i en massagestol er, og hvad det reelt betyder for din massageoplevelse. Vi har lavet en udvidet købsguide der søger at klarlægge både en den forventningsafstemning du bør gøre før du køber, men også hvad nogle af alle disse begreber betyder, så du kan danne dig et overblik hvor hvilke teknikker og funktioner der er vigtige for dig.
Selvom at flere stole har samme teknikker, kan de godt mærkes meget forskelligt. Det kan derfor være en rigtig god ide at prøve stolene før du køber. Langt de fleste forhandlere har showrooms du kan prøve massagestolene i. Se vores købsguide her.

Tilbud på massagestole og billige massagestole.

Kort sagt, så får du hvad du betaler for, når det kommer til massagestole. Typen af motor, massagerullerne, skinnen de kører på, massageteknikker, og massagefunktioner er en stor del af det der med til at sætte prisen på en massagestol. Når vi er helt nede i de helt billige modeller, hvor der kun er vibrationsmassage og meget simple massagekugler, får du ikke særlig meget massage for pengene. Her er det i stedet bedre at holde øje med gode tilbud på massagestolene. På den måde kan du spare lidt penge, men stadig få god kvalitet for pengene. Det kan også være en mulighed at købe en brugt massagestol. Men hvis du overvejer dette, skal du være opmærksom på hvor meget stolen har været brugt. Det giver ikke meget mening at købe en brugt massagestol der holder meget kortere tid end en ny, eller som kræver reparationer. Det kan hurtigt blive dyrt på den lange bane.

Se vores andre artikler

Massagestol-test banner oqaga 2

Købsguide

Der er stor forskel på massagestole og hvad de kan. Derfor er det også vigtigt at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig og hvad lige præcis dine behov er. Herunder er en række punkter der kan hjælpe dig på vej

Massagestol-test massage og velvære

Det rette valg for dig?

Er du i tvivl om en massagestol er det rette valg for dig?
Der kan være mange forskellige mennesker der kan nyde godt af at have en massagestol i deres hjem.  Vi har skrevet en artikel om det her, som måske kan hjælpe dig til dit valg.

Massagestol-test Massage lindring af smerter

Massage og smerter

Du kender sikkert til en eller flere af følgende “ømme muskler, ondt i ryggen, ondt i nakken, spændinger, stivhed, stress”. Det er aldrig for sent at rette op på disse ting. Find en massagestol der kan lindre dine smerter!

I am raw html block.
Click edit button to change this html