Massagestol Test 2019

Indholdsfortegnelse

Massagestol test 2019 - Introduktion

Vi har testet en række massagestole for at finde de bedste modeller inden for prisklasserne: Budget, mellemklasse og luksus i vores massagestol test 2019.

Det er nemlig de færreste der har råd eller tid til at have en privat massør.

Massagestole plejede at koste kassen, men nu er der kommet mange på markedet og det kan derfor være svært at vælge.

Derfor vil vi tage et kig på en række af de bedste massagestole, på det nuværende marked.

Læs med her og se listen med Danmarks bedste massagestole og se hvilke der er kåret til bedst i test inden for hver prisklasse.

IWAO Jasmin Massagestol er en fantastisk stol i budgetprisklassen.

Den giver en dejlig massage og der medfølger mange high-end funktioner såsom infrarød varme, Zero Gravity, Lufttryksmassage, manuel massage, kropsscanning og mange flere.

Alt i alt er det en fantastisk massagestol, som har rigtig mange funktioner i forhold til den billige prisklasse.

Derfor har vi valgt at give den prisen bedst i test indenfor budgetklassen, da man virkelig får noget for pengene.

En lækker 3D massagestol i topkvalitet.

Denne massagestol giver en fantastisk kvalitetsmassage.

Den kommer med den nyeste teknologi, så du kan glide helt ned i en dyb og afslappende position.

Derudover kommer massagestolen med lækker MP3 afspiller og 4-farvet LED lys. IWAO iMaster 3D kommer med en række luksuriøse funktioner, som giver en helt fantastisk massageoplevelse.

Massagestolen er gennemtænkt hele vejen igennem og fortjener derfor mellemklasseprisen.

Det siges at Ogawa Master Drive skulle være toppen af poppen, og dette kan vi kun bekræfte!

Massagestolen er udstyret med 4D teknologi som imiterer følelsen af varme hænder fra en professionel massør.

Med Master Driven er man ikke et sekund i tvivl om, at dette er en luksus massagestol med de mest avanceret funktioner.

Alt fra design, materiale og teknologi er udarbejdet med omtanke og derfor fortjener denne stol helt klart prisen inden for luksusklassen.

IWAO Dreamline massagestol er en rigtigt god stol inden for mellemklassen.

Denne massagestol giver fuld kropsmassage.

Under massagen er der mulighed for at rette stolen helt ned i en liggende position, hvilket gør det nemmere at ramme de rigtige massagepunkter.

Denne massagestol har også air bag massage i både arme og ben.

IWAO Skyline 3D massagestol er en af de mest avanceret 3D massagstole.

Denne mellemklasse massagestol giver en fuld kropscanning før den giver massage, dette hjælper med at ramme de rigtige massagepunkter.

Derudover har skyline en helt unik Negativ ilt-ionfunktion, som hjælper immunsystemet og vejrtrækningen.

IWAO Sensai 4D er en fremragende luksus massagestol.

Med denne massagestol får du et hav af lækre og luksuriøse funktioner.

Stolen har blandt andet Zero Gravity i 3 niveauer, lufttryksmassage i 5 niveaer, timer funktion med intervaller, skulder massage og mange flere.

Lækker massagestol og kan varmt anbefales inden for luksusklassen.

Hvis du leder efter en massagestol med et futuristisk design, som giver en god omgang massage, så er Ogawa MySofa stolen for dig. Denne moderne massagestol inkluderer zero-gravity, lufttryksmassage, surround sound, vibrations massage og automatiske massage-programmer. Ogawa MySofa giver 2D massage og medfølger gode funktioner i forhold til den billige pris.

Med Bella massagestolen fra IWAO får du en stol der giver fantastisk massage til prisen. Derudover har stolen en lækkert og funktionelt design, som gør at den kan passe i små rum. Massagestolen medfølger USB, Bluetooth og indbyggede højtaler, hvilket er en lækker funktion at have. Der er mulighed for at få infrarød varme i både ryg og ben, hvilket er meget unikt.

Topmodellen fra Panasonic er en massagestol i høj kvalitet. Panasonic MA70 massagestolen er helt særlig på grund af dens unikke keramiske varme system, som giver en intens varme og afslapning. Panasonic MA70 giver en dejlig massage og tilbyder stemmestyring, akupunktur m.m. Stolen kommer også med et unikt hukommelsesprogram, der gør det nemt at opsætte en personaliseret massage.

Hvis du leder efter en massagestol der passer med resten af dine møbler, så er denne massagestol fra WOC perfekt til dit hjem. Denne model kan massere nakke, skuldre, ryg, lænd, baller og hofter. Ligeledes komme massagestolen med infrarød varme og er let at betjene og flytte rundt.

WOC Jupiter 4D Massagestol giver dejlig massage, som samtidig er en rigtig god lænestol som passer perfekt i stuen. Denne massagestol kan scanne ryggen for at tilpasse massagen helt rigtigt. Den kan massere nakke, skuldre, ryg, lænd, baller hofter og læg. Ligeledes er den meget let at flytte rundt.

WOC Apollo massagestol er en høj kvalitets massagestol, som bringer mange funktioner til bordet. Stolen giver en fantastisk omgang massage, ser godt ud og er let at anvende. Stolen er i stand til at køre frem når der ønsket massage og kræver derfor ikke så meget plads.

iCare 500 Massagestol er en meget rimelig prissat model, der får jobbet gjort. Specielt dens automatiske og manuelle programmer hvor man selv kan tilpasse sit program. Massagestolen masserer både nakke, skuldre, lænd, baller, læg og fødder rigtig fint. Det er helt sikkert en rigtig god massagestol til prisen.

iCare Dreamline er en rigtig fin mellemklasse massagestol der kan give massage overalt på kroppen. Denne massagestol kan massere nakke, skuldre, ryg, lænd, baller, fødder og arme. Man sidder meget komfortable i denne massagestol og den er rigtig god til at massere langt ned i lænden.

Denne luksuriøse massagestol fra WeCare4You er lavet af ægte læder. Stolen er programmeret til forskellige typer af massage. Her er der mulighed for at vælge de automatiske programmer, men også manuel massage, som du selv kan skræddersy. Stolen kan massere over hele kroppen og er lækker at side i.