MySofa Luxe 2021 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

bw hjemmeladvet kopier2 Massagestol-test

OGAWA MYsofa Luxe - Kort fortalt

OGAWA MYsofa – Kort fortalt  Vi har fået æren af at få lov til at teste den helt nye massagestole MySofa Luxe. Det er en opgradering af en af vores testvindere OGAWA MySofa, og vi har glædet os til at se hvad denne nye massagestol har kunne komme med.

Fordele ved OGAWA MYsofa Luxe

Anmeldelse af OGAWA MySofa Luxe

Massage & Funktioner

Vi har fået æren af at få lov til at teste den helt nye massagestole MySofa Luxe. Det er en opgradering af en af vores testvindere OGAWA MySofa, og vi har glædet os til at se hvad denne nye massagestol har kunne komme med. 

Hos MySofa Luxe får du stadig en god massage i en lille pakke. Den er lidt større end MySofa, men er stadig en smart og lille sag, der passer ind i de fleste rum. Vi kan især forestille os, at den passer perfekt ind i en lejlighed, eller til dig der ikke vil bruge for meget plads på en massagestol, men ikke gå ned på kvaliteten af massage. 

Du får en skøn 2D massage, 6 automatiske programmer, gyngefunktion, Zero Gravity, Zero Space, S Track skinne og luftpudemassage. Så selvom stolen er mindre end de fleste andre modeller, får du stadig et væld af funktioner og en grundig massage for pengene. 

 

Hvis man sammenligner med nogle af de andre små massagestole på markedet, er der slet ikke nogen tvivl om at du får den bedste kvalitetsmassage og funktioner for pengene i MySofa Luxe

Design & Udtryk

Når det kommer til massagestols design, er OGAWA altid langt på forkant, og det er ikke nogen undtagelse med denne skønne massagestol.
I forhold til dens lillebror, er der en del flere detaljer på denne stol. Vi syntes at dette løfter virkelig designet, og du får en virkelig smukt designet massagestol der passer rigtig godt ind i den moderne indretning. MySofa Luxe massagestol kommer enten i farverne sort/ hvid eller sort. De er begge virkelig flotte, alt efter hvad udtryk du mest er til

Konklusion

Der er virkelig tale om en kæmpe opgradering med MySofa Luxe. Der er skruet op for design, massage og funktioner, mens den smarte størrelse er bibeholdt. Den er lidt dyrere end MySofa, men du får også bare så meget mere for pengene. Klart en massagestol vi kan anbefale, og som SKAL prøves på egen krop