OGAWA Master Drive 4D Plus 2021 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

ogawa master drive 4d plus grey bedst i test Massagestol-test

OGAWA Master Drive Plus - Kort fortalt

OGAWA Master Drive Plus massagestol har fået en smuk ny farve og en fed opgradering til deres mikroprocessor.  Med den nye højtlydende M.5 Gen mikroprocessor i stolens motor, får du en intelligent 4D massage, og det kan mærkes. Massagen i denne stol er helt fænomenal, og designet er som i dens forgænger helt i top.

Fordele ved OGAWA Master Drive Plus

Anmeldelse af OGAWA Master Drive Plus

Massage & Funktioner

OGAWA Master Drive Plus massagestol er den helt nye version af sidste års vinder i denne prisklasse. Der er stadig ingen tvivl om at dette er en stol i den absolutte luksusklasse. Du får den nyeste teknologi og funktioner som giver en fantastisk massageoplevelse.

OGAWA Master Drive Plus har en indbygget M.5 GEN mikroprocessor som giver en utrolig nøjagtighed i massagen. Stolen indstiller sig efter din krop, og rammer med nøjagtighed alle akupunkturpunkter i kroppen.

Som noget helt unikt for denne stol, giver OGAWA Master Drive Plus også massage ved dine knæ. Dette er en smart funktion, hvis du dyrker meget sport eller belaster dine ben og knæ ofte. Hvis du har problemer med ømheder i knæ eller ben, skal du prøve denne stol.

Rullerne i massagestolen bevæger sig med justerbare rytmer, og med en præcision, der gør massagen det tætteste man kommer på menneskelig berøring. Der er indbygget varme i massagerullerne, som varmer kroppen dejligt op, og forbedre massagen. De 6 autoprogrammer giver dig mulighed for at få en lækker massage efter dine ønsker, deres Master Program er en fantastisk all round, og det termiske varme program er en virkelig lækker varme. Med den manuelle styring kan du få en helt skræddersyet massage, hvis du har et helt særligt behov.

Design & Udtryk

Du får et utroligt smukt design hos OGAWA Master Drive Plus. Der er kælet for alle detaljer, og stolen udstråler virkelig kvalitet. Man kan virkelig se der er tænkt over materiale og farvevalg til stolen, og det giver et virkelig flot helheds udtryk.

Stolen kommer nu i tre flotte farver farver, espresso med sølv detaljer eller sort eller grå med rose-guld detaljer. Vi er utroligt begejstrede over den nye grå farve. Det er virkelig en flot og moderne farve der passer godt til stolens design. Det vil uden tvivl være en trendsetter for massagestole fremadrettet,  Uanset hvilken farve du vælger, vil du få en stol som virkelig løfter rummet med sit lækre look. Den lækre touchskærm løfter stolen endnu mere i kontrast til den sædvanlige fjernbetjening. Der er også en smart hurtig navigations knap i armlænet.

Konklusion

Det er ikke uden grund at OGAWA er kendt for deres massagestole i verdensklasse. OGAWA Master Drive Plus er nok vardens bedste massagestol, både når det kommer til design, funktion og massage. Der er tænkt over enhver detalje for at sikre den bedste massageoplevelse. Med den nyeste teknologi i motoren, får du simpelthen så meget valuta for dine penge, at der ikke er nogen tvivl om at OGAWA Master Drive Plus er denne klasses bedst i test vinder!

Hvis du har budgettet til en stol i luksusklassen, er OGAWA Master Drive Plus vores klare anbefaling.