OGAWA MYsofa 2021 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

OGAWA MYsofa - Kort fortalt

OGAWA MYsofa er en miniput når det kommer til massagestole, et flot design med et lækkert udtryk, der gemmer på overraskende mange funtkioner og giver en en lækker og afsappende 2D massage. Et fornuftigt valg til dig der bor i lejlighed.

Fordele ved OGAWA MYsofa

Anmeldelse af OGAWA MYsofa

Massage & Funktioner

OGAWA MYsofa er blandt de mindre modeller af massagestole på markedet. Den optager minimalt plads, så den er perfekt til små rum eller lejligheder hvor pladsen er trang. Selvom det er en lille massagestol, har den overraskende mange funktioner. Massagestolen giver den stadig en fornuftig 2D massage. Den har et udvalg af 4 massageprogrammer, som gør brug af 5 forskellige massageteknikker til at give en meget behagelig massage. Den giver en fornuftig massage, særligt op ad ryggen og ved livet, og vibrationsmassage ved benene.

Det er dog en massage i den milde ende, så den passer bedst til dig der ønsker en hyggelig massage til afslapning. Men hvis du har nogle problemområder der virkelig skal masseres, vil MYsofa nok ikke være det optimale valg. Men sammenlignet med andre massagestole i samme størrelse som fx WOC Venus, får du meget mere massage og for pengene. Den har 4 indbyggede airbags, surrond sound lyd, og Zero Gravity, som er med til at løfte kvaliteten af massagen.

Design & Udtryk

OGAWA MYsofa har et meget fint og diskret design. Stolens udformning minder mere om en almindelig massagestol, end mange andre massagestole. Den kommer i 3 forskellige farver Ashwood, Sort og Espresso. Det er altid et plus, at der er forskellige valgmuligheder.

Designet er virkelig gennemtænkt, den har flotte detaljer, og lækre strømlinede kurver. Den vil nemt kunne tage sig godt ud i en stue, uden at tiltrække sig for meget opmærksomhed.

Konklusion

Hvis du leder efter en diskret og lille massagestol, der kan give en afslappende massage efter en lang dag, er OGAWA MYsofa et godt valg. Du får nogle solide funktioner, 2D massage og et lækkert design oveni hatten med OGAWA MYsofa. Derfor er den testvinder i budget klassen.