OGAWA Smart Jazz 2022 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

ogawa smart jazz anmeldelse

OGAWA Smart Jazz - Kort fortalt

Vi har taget og genbrugt anmeldelsen på OGAWA Smart Jazz fra 2021 til vores 2022 bedst i test massagestol.

OGAWA Smart Jazz er en massagestol med en solid performance og virkelig lækkert design. Du får mange gode funktioner for pengene, med 7 autoprogrammer, airbagmassage, lækker varmeterapi og meget mere.

Du får en effektiv og behagelig 2D massage, der rammer alle de kritiske punkter på kroppen. Du har ydermere mulighed for nemt at indstille til specifikke problemområder, hvis behovet opstår.

Fordele ved OGAWA Smart Jazz

Anmeldelse af OGAWA Smart Jazz

Massage & Funktioner

OGAWA Smart Jazz massagestol er en lækker massagestol, med mange smarte funktioner. Som alle massagestole der kommer fra det verdenskendte brand OGAWA, får du rigtig meget for pengene.

Der er 7 automatiske programmer, både til hele kroppen, og til forskellige fokusområder såsom nakke og skuldre, hofte og liv, opkvikkende massage eller afslappende til før du går til ro. Du har også mulighed for manuelt at indstille massagen så det passer til dig. Det er nemt at styre stolen med den medfølgende fjernbetjening med LED display.

Stolen gør brug af en kombination af 5 forskellige massageteknikker, og har 20 indbyggede airbags som giver en god kompressionsmassage oveni.

I forhold til andre 2D massagestole på markedet, tager Smart Jazz lidt mere hårdt fat end andre stole. Det kan være noget man skal vænne sig til. Men hvis man leder efter en massage der kan mærkes, er OGAWA Smart Jazz et godt bud på en fornuftig massagestol til pengene.

Design & Udtryk

OGAWA Smart Jazz er designet til den moderne indretning, og har mange flotte detaljer. Stolen kommer i to farver Melody Black, med sort og hvidt stof med kobber detaljer, eller i helt sort med sølvdetaljer. Sidepanelerne har en lækker flettet struktur, og indersiden har quiltede detaljer i kunstlæderet som løfter looket på stolen. Der er kælet for detaljerne og det kan virkelig ses. Stolen er en af de mindre modeller, så den behøver ikke fylde så meget i rummet.

Højtalerne i Smart Jazz sidder lidt opløftet i armlænet, og ikke i skulderstøtten som man ellers ser på andre massagestole. Det er et design feature der får stolen til at stikke ud fra andre stole. Den kan også dele vandende lidt, for enten er man til det, eller også er man ikke. Men OGAWA Smart Jazz har mange flotte detaljer, og står uden tvivl flot i de fleste moderne stuer.

Konklusion

OGAWA Smart Jazz er en rigtig fornuftig 2D stol, som har alle de centrale funktioner som sikrer du får en optimal massage. Den har et flot moderne design, som passer godt ind i de fleste hjem.