OGAWA Smart Vogue Prime 2021 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

OGAWA Smart Vogue Prime anmeldelse

OGAWA Smart Vogue Prime - Kort fortalt

Som endnu et skud på stammen fra OGAWA, har vi OGAWA Smart Vogue Prime. Som navnet antyder, er der tale om en moderne massagestol, propfyldt med fede funktioner og den nyeste teknologi i rykken. Dette kan virkelig mærkes på kvaliteten af massagen. En solid stol til en overraskende god pris.

Fordele ved OGAWA Smart Vogue Prime

Anmeldelse af OGAWA Smart Vogue Prime

Massage & Funktioner

OGAWA Smart Vogue Prime giver den virkelig fuld gas for pengene. Der er noget af den bedste teknologi fra OGAWA, som virkelig kan mærkes når det kommer til massageoplevelsen.

Stolen har en indbygget S+L track skinne som massagerullerne kører på, der sørger for at massagen følger din rygs anatomi fra nakke til lår, og giver en virkelig behagelig massageoplevelse.

Smart Vogue Prime har en indbygget kropsscanner der giver en meget præcis scanning af ryggen. De 7 forskellige autoprogrammer i stolen, arbejder rigtig godt sammen med scanningen. De forskellige programmer giver alle en virkelig præcis massage i de forskellige fokusområder, og der er programmer både til særlige områder på kroppen og forskellige helkropsmassager. Særligt skulder og nakkemassagen er virkelig god.

Massagestolen giver også en rigtig fin fodmassage. Massagen af læggende ligger i den hårde ende. Det kan nok godt være lidt for meget af det gode for nogle, mens andre vil syntes det er fedt med en massage der tager fat. Du kan slukke for luftpuderne hvis det bliver for hårdt. Det er derfor en massage til enhver smag.

Design & Udtryk

OGAWA Smart Vogue Prime har et virkelig moderne design. Stolen har flotte minimalistiske linjer med pæne detaljer, med en flot finish og et lækkert overordnet udtryk. Den kommer i tre forskellige farvevarianter Espresso, Sort og Sort/hvid med en flot gylden detalje på siden. Massagestole fra OGAWA har ofte styr på deres design, og laver stole med et pænt og moderne udtryk, og her er Smart Vogue Prime ikke en undtagelse.

Konklusion

Med Smart Vogue Prime får du et højt teknologisk niveau for pengene. Den har en avanceret kropsscanner, gode programmer og en lækker massage, pakket ind i et flot design. Dette er klart en massagestol der er investeringen værd, og derfor er den vores 2D test vinder for 2021.