WOC Galaxy X 2022 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

woc galaxy x anmeldelse 2021 test

WOC Galaxy X - Kort fortalt

Tilbage i 2021 kiggede vi på WOC Galaxy X som var det nyeste skud på stammen fra World of Comfort. Der er ikke kommet noget nyt til at erstatte den så derfor beholder vi anmeldelsen af massagestolen.

Den kommer i et skinnende blødt og rundt design i brune og blå farver. Stolen har en særlig feature, hvor den har mulighed for at massere 2 områder på samme tid, for en anderledes massageoplevelse.

Fordele ved WOC Galaxy X

Anmeldelse af WOC Galaxy X

Massage & Funktioner

WOC Galaxy X er storebroren til WOC Galaxy som vi tidligere har anmeldt her på siden. Du får en massagestol der giver en solid 3D massage af kroppen. En innovativ nyhed for stolen er, at den har to sæt massageruller der kører på den smarte SL skinne, der kan massere to steder på samme tid. Det gør du kan få dobbelt så meget massage på kort tid. Stolen bruger 5 forskellige massageteknikker, luftpuder ved skulder, arme, hofte, lægge og fødder. Du får infrarød varme terapi og 3D massage af fødderne.

Der er nem navigation fra Touch skærm og navigation i armlænet. Som en smart ekstra funktion får du trådløs mobil opladning, og bluetooth højtalere.

Design & Udtryk

Designet på WOC Galaxy X kan lidt dele vandende. Den er meget skinnende og har bløde runde former, hvilket kan være tiltalende. Farvekombinationen af brunt læder polstring og mørkeblå skal, kan gøre den lidt svær at indrette med i den typiske moderne stue, men det kan helt sikkert være noget der spiller for nogen.

Konklusion

Du får nogle spændende nye features og innovative massagemetoder med WOC Galaxy X. Den giver en helt udmærket 3D massage, der kan tage de mest almindelige spændinger. På design fronten er det lidt en speciel stol, med interessante farve og materialevalg der nok ikke tiltaler alle, men i den rette setting kan fungere. WOC Galaxy er sådan set en udmærket stol, men til en vejl. Pris på 99.900,- er der virkelig mange andre stole på markedet der værd at se på først.

Da der er tale om en private label stol, kan du dog nemt finde præcis den samme stol billigere på nettet fx her, eller her.