OGAWA Master Drive AI Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Master Drive AI

OGAWA Master Drive AI - Kort fortalt

Master Drive AI minder på mange måder om Master Drive 4D Plus, hvor du får en avanceret 4D massage, SL Skinne, M.Gen 6 Mikroprocessor, 26 massageprogrammer og knæmassage, blot for at nævne nogle af de mange funktioner.

Fordele ved OGAWA Master Drive AI

Anmeldelse af OGAWA Master Drive AI

Massage & Funktioner

Er der noget vi længe har ventet længe på, så har det været at Master Drive AI blev tilgængelig i Europa. Efter OGAWA Europe er startet op, er det nu blevet muligt at få den længe ventede massagestol på det danske marked.
Master Drive AI minder på mange måder om Master Drive 4D Plus, hvor du får en avanceret 4D massage, SL Skinne, M.Gen 6 Mikroprocessor, 26 massageprogrammer og knæmassage, blot for at nævne nogle af de mange funktioner.

Der hvor stolen adskiller sig, er i dens avancerede AI teknologi, som har ansigtsgenkendelse, sundheds tracker og AI analyst. Dette betyder den kan scanne din krop, genkende en række sundhedsparametre og genkende dine problemområder og tilpasse en lækker massage skræddersyet til dig. Du kan gemme din profil, så Master Drive AI kan kende dig ud fra dit ansigt og huske dine personlige indstillinger. Det er nogle af de vildeste funktioner vi nogensinde har set i en massagestol, og vi er dybt imponerede over hvor godt det fungere.
Du styrere massagestolen gennem en APP fra din telefon.

Design & Udtryk

Ligesom med Master Drive 4D Plus, får du et virkelig flot og elegant design. Stolen kommer i en flot stengrå farve, med gyldne detaljer og grå betræk. En flot kvalitet og virkelig smukt udtryk, der løfter rummet med dets flotte og eksklusive look.
Vi har altid været meget imponerede ovre de flotte designs OGAWA laver på deres massagestole, og med Master Drive AI har vi endnu en stol der bare løfter sig fra de andre stole på markedet.

Konklusion

OGAWA Master Drive AI er i en hel klasse for sig selv. Vi har endnu ikke set en anden stol på markedet med så avancerede teknologier som i denne, og vi er slet ikke i tvivl om den kommer til at være et flagskib på markedet for de næste mange år. Vi er oppe i den høje prisklasse, men der er en del andre massagestole på markedet som koster mere og ikke når stolen til sokkeholderne, fx WOC Galaxy X. En perfekt massagestol til kontor, erhverv, eller som en ægte luksus investering til hjemmet.