Baseline 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

IWAO Baseline - Kort fortalt

IWAO Basline en god massagestol, der kommer rigtig godt rundt omkring hele kroppen, og giver en fin massage fra top til tå. Der er indbygget luftpuder og fodruller i fodstøtten, som giver en dejlig fodmassage.

Du får 3 gode autoprogrammer og en nem manuel styring så du selv kan styre din massage efter dit behov og intensitet.

Fordele ved IWAO Baseline

Anmeldelse af IWAO Baseline

Massage & Funktioner

Baseline ligger i den super budgetvenlige ende. Du får en stol som giver en rigtig fin shiatsu massage, der ikke kommer helt på højde med en 2D massage, men stadig formår at have rigtig mange gode funktioner og massagemuligheder.

Stolen kommer med tre autoprogrammer, der alle fungerer rigtig fint. Baseline gør op for ikke at have så mange autoprogrammer, med at have en rigtig god manuel styring af massagen, som du nemt kan indstille på fjernbetjeningen.

Baseline kommer med Zero Gravity, indbygget varme og fodmassage. Alle funktionerne fungerer rigtig godt, og er med til at give en rigtig behagelig massageoplevelse.

Baseline giver også en skøn luftpudemassage både ved ben, arme, skuldre og ryg, som er med til at give en bedre massage og øget blodcirkulation. En god funktion hvis du har ømme muskler eller uro i benene.

Design & Udtryk

Basline har et meget klassisk design, der står rigtig flot som en lænestol i hjemmet. Der er blevet kræset lidt ekstra for detaljerne, med de grafiske mønstre på siden der er diskret, men giver stolen lidt kant.

Konklusion

Du får alt i alt en rigtig fin stol for pengene, en blid og behagelig massage og lidt ekstra forkælelse med varme og fodmassage. Især når man tænker på prisen, får du rigtig meget massagestol for pengene.