iCare 300 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

iCare 300 - Kort fortalt

iCare 300 er en lille og kompakt massagestol, der giver en fin massage især omkring den nedre ryg.
Du får et diskret design og stolen optager meget lidt plads, så den står godt hvor pladsen er trang.

Stolen kommer med indbyggede højtalere, så du kan nyde din yndlingsmusik under massagen, har en usb port så du også kan lade din telefon op imens.

Fordele ved iCare 300

Anmeldelse af iCare 300

Massage & Funktioner

Med iCare 300 får du en budgetvenlig massagestol, som er pladseffektiv og har et pænt og enkelt design. iCare har Zero Space, som betyder den optager minimalt plads, og er derfor smart til lejligheder eller hvor der ikke er meget plads.

Stolen giver en fin massage i ryggen og ved nakken, og kan give en dejligt afslappende massage efter en lang dag. Den tager ikke hårdt fat, så iCare er rigtig fin hvis du ønsker en massage til afslapning og hygge. Men hvis du ønsker noget der kan tage lidt mere fat, skal du overveje en massagestol med en mere kraftfuld motor.

Stolen har indbyggede højtalere, og en USB port. Så du kan sætte din egen musik, lydbog eller podcast på, som du kan nyde under massagen. Med UBS-porten kan du oplade din telefon imens du slapper af. Du kan styre din massage fra den indbyggede fjernbetjening i armlænet. Det er lidt ærgerligt at man ikke kan holde fjernbetjeningen i hånden, men det er ikke til stor gene.

Der er en række funktioner som iCare ikke kommer med, som andre stole i samme prisklasse har. Der er blandt andet ikke luftpudemassage eller fodmassage.

Design & Udtryk

På design fronten er iCare 300, en pæn lille stol. Det kompakte design gør den velegnet til små stuer eller i lejligheder hvor pladsen er trang.
Udtrykket er diskret og passer nemt til de fleste stuer.
Den har et pænt design i ryglænet, med quiltende detaljer som giver et ekstra pift.

Konklusion

Så hvis du skal vælge iCare 300 skal det være for dens fine design og pladseffektivitet. Den giver også en fin rygmassage, men du får meget mere massage for pengene i andre stole i samme prisklasse.