iCare Novaline 2020 test

Indholdsfortegnelse

iCare Novaline - Kort fortalt

Novaline er det hele nye skud på stammen i iCare serien. Novaline giver en god massage af ryg og fødder især. Stolen har en smart fjernbetjening med stort display, som gør det nemt enten at vælge blandt de 6 massageprogrammer eller selv styre massagen efter dit behov.

Fordele ved iCare Novaline

Anmeldelse af iCare Novaline

Massage & Funktioner

IWAO Dreamline er kommet i en ny 2020 version, hvor hele stolen har fået en opgradering, både på udseende og funktioner.
Som med sin forgænger, har du mulighed for at lægge stolen ned i Zero Gravity, som lader stolen arbejde sammen med kroppen om en bedre massage.

 

IWAO Dreamline kommer med 7 forskellige autoprogrammer, og har kropsscanning så du har mulighed for at få en god massage som er tilpasset din krop. Det er lækkert med de mange muligheder, især hvis man er flere der skal bruge stolen, da det er nemmere at finde noget der passer til alle.

Du får en masse gode funktioner i stolen, som fodmassage, varme i sædet, lufttryksmassage til hele kroppen og L-shape curve teknologi der sørger for en massage der rammer de kritiske punkter ned ad ryggen. Du får også højtalere så du kan spille din yndlingsmusik, og USB-port til f.eks. opladning af din mobil.

Design & Udtryk

iCare Novaline har et rigtig flot design, der passer rigtig godt til den moderne indretning, eller på kontoret. Den har pæne og stilrene former og har flotte detaljer på siden. Du skal dog have god plads, da stolen er i den støtte ende og ikke har Zero Space teknologi.

Konklusion

Du får en masse gode funktioner og en rigtig god massage, især ved fødderne. Designet er moderne og pænt, og kan passe til de flestes hjem.

Det eneste som undrer os, er prisen – da iCare Novaline er en iRest SL-A300 stol, som kan fås på Amazon til omkring 9000 dkk.