IWAO Dreamline 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

IWAO Dreamline - Kort fortalt

Den nye 2020 IWAO Dreamline massagestol er en væsentlig opgradering fra den forgænger, hvor du får god værdi for pengene. Den har mange massageprogrammer, fede funktioner og et nyt og pænt design.

Stolen er nem at indrette med da den har Zero Space teknologi, så den ikke bruger plads bagud – selv når den går i Zero Gravity.

Fordele ved IWAO Dreamline

Anmeldelse af IWAO Dreamline

Massage & Funktioner

IWAO Dreamline er kommet i en ny 2020 version. Hele stolen har fået en opgradering, både på udseende og funktioner.

Som med sin forgænger, har du mulighed for at lægge stolen ned i Zero Gravity. Dette lader stolen arbejde sammen med kroppen om en bedre massage.

Med den smarte Zero Space teknologi som er i 2020 versionen, behøver du ikke sørge for ekstra plads bag stolen. Det gør den nemmere at indrette med stolen i stuer hvor pladsen er trang.

IWAO Dreamline kommer med 7 forskellige autoprogrammer, og har kropsscanning. Du får derfor en god massage som er tilpasset din krop. Det er lækkert med de mange muligheder. Især hvis man er flere der skal bruge stolen, da det er nemmere at finde noget der passer til alle.

Du får en masse gode funktioner i stolen, som fodmassage, varme i sædet, lufttryksmassage til hele kroppen og L-shape curve teknologi der sørger for en massage der rammer de kritiske punkter ned ad ryggen. Du får også højtalere så du kan spille din yndlingsmusik, og USB-port til f.eks. opladning af din mobil.

Design & Udtryk

Der er sket en stor opgradering på udseendet på den nye Dreamline, med et mere strømlinet og moderne design, som fylder væsentligt mindre og med et pænt quiltet design i sædet og på puden.

Stolen vil stå pænt i dit hjem og se dejligt indbydende ud til en god massage.

Konklusion

Alt i alt får du en lækker massagestol til en rigtig god pris – især for en 3D massagestol. Den giver en god og behagelig massage, men hvis du vil have en stol der virkelig kan tage fat, er iMaster mere kraftfuld stol.