IWAO iMaster 2020 Test

Indholdsfortegnelse

IWAO iMaster - Kort fortalt

IWAO iMaster er en massagestol der virkelig kan give en dybdegående massage, med mange muligheder for at tilpasse efter behov. Du får mange smarte funktioner og massagemetoder for pengene, sammen med lidt ekstra lir som LED lys og højtalere.

Fordele ved IWAO iMaster

Anmeldelse af IWAO iMaster

Massage & Funktioner

IWAO iMaster er blevet vores vinder i denne prisklasse. Her har det især været kvaliteten af massagen og de mange massagemetoder som har vægtet højt i vurderingen, og ikke mindst prisen.

Man kan virkelig mærke forskellen fra den lavere prisklasse når man sidder i denne stol. Den kan virkelig tage fat! Både luftpuderne og massagekuglerne kan give en virkelig kraftfuld massage både til ryg, nakke, ben, lægge, samt arme og hænder. Især omkring lægge, arme fødder, baller og liv har stolen en god effekt. Stolen udnytter sine funktioner rigtig godt sammen, hvor den indbyggede varme, Zero Gravity og luftpude massage sammen med massagefunktionerne giver en grundig massage fra top til tå.

Du kan styre intensiteten af massagen med fjernbetjeningen, og med det indbyggede display kan du følge med i hvor den massere, typen af massage den er i gang med, hvor lang tid der er tilbage og intensiteten. Det er en fordel i denne stol, både så du kan få en virkelig dybdegående massage eller skrue ned hvis det bliver for meget af det gode.

Du får en fuld indpakket fodmassage med iMaster, som giver en skøn 350 graders massage af dine fødder, helt ud til tåspidserne. En fordel i forhold til mange af de andre stole i samme klasse, som har fodmassage men ikke fuldt indpakket.

Stolen har indbygget kropsscanning, som gør at massagen tilpasser sig kroppen som sidder i stolen. Det gør det nemmere for stolen at ramme de kritiske punkter i kroppen.

IWAO iMaster har desuden indbyggede højtalere, men kan kun afspille MP3 filer. En sjov feature er at du kan sætte et autoprogram til, som tilpasser massagen den musik du spiller

Design & Udtryk

Stolen har et meget klassisk design, med sort kunstlæder og detaljer i grå. Den får et ekstra pift med det 4 farvede LED panel på siden, som lyser flot op når stolen er i brug. Det er lidt til smag og behag om det passer godt til din stil.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at iMasteren giver en massage der virkelig kan tage fat, og man får en rigtig kraftfuld massage for pengene.
Der er mange gode funktioner i stolen, og du sidder virkelig godt i den.
iMaster bliver vores testvinder i denne prisklasse, da vi syntes den giver den bedste massage til prisen!