IWAO Sensai 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

IWAO Sensai - Kort fortalt

IWAO Sensai giver en god og kraftfuld 4D massage, der virkelig giver en massage der kan mærkes. Den har en række af gode massagefunktioner, der sørger for at hele kroppen bliver masseret godt igennem.
Sensai har et rigtig pænt design, som vil tage sig godt ud i den nordiske lyse indretning, med sit hvide og sorte look.

Fordele ved IWAO Sensai

Anmeldelse af IWAO Sensai

Massage & Funktioner

IWAO Sensai massagestol er storebroren til IWAO iMaster, som var året prisvinder for sin klasse. Hos Sensai får du en opgradering fra en allerede god massagestol, med 4D massage og en endnu mere kraftfuld motor.

Sensai har 8 massageruller med varme i, som giver en virkelig dybdegående massage. Stolen har en række af forskellige massageteknikker, som rulle, knocking, æltning & banken samt shiatsu.

Du kan manuelt vælge mellem disse metoder på fjernbetjeningen, så du kan styre massagen præcist efter der hvor dit behov er. Det er virkelig smart hvis du døjer med gener et specifikt sted på kroppen.

Der er 7 forskellige former for massage og 6 autoprogrammer i massagestolen, så der er nemt et program der passer til alle i familien, eller hvis i leder efter en stol til kontoret. Et stort plus hvis det er en stol som der er mange der skal bruge.

Du kan også vælge at styre massagestolen via en app i din telefon, hvis du foretrækker dette fremfor fjernbetjeningen.

Sensai har også Zero Gravity og luftpudemassage, som sammen med de indbyggede massageteknikker giver en rigtig effektfuld massage, især i ryggen, skuldre samt lægge.

Design & Udtryk

Sensai har Zero Space funktion, så selvom den er en af de større stole, skal den ikke bruge ekstra plads bag sig i rummet, hvilket gør den væsentligt nemmere at indrette med.

Designet er pænt i sort og hvid, med en grå detalje på siden som giver et lækkert grafisk udtryk. Designet og farvevalget er hold i pæne rene linjer uden at kræve for meget opmærksomhed.

Konklusion

Med Sensai får du en kraftfuld 4D motor, spækket med massageteknikker og funktioner, der sikre en skøn massage til enhver smag og behov. Du får dybdegående massage der virkelig kan tage fat.
Stolen har et pænt klassisk design med pæne detaljer, perfekt til stuen.