Jasmin 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

IWAO Jasmin - Kort fortalt

IWAO Jasmin 2D er en rigtig god massagestol indenfor sin prisklasse. Du får rigtig meget for dine penge når det kommer til massageprogrammer og funktioner.

Jasmin giver en god fuld kropsmassage fra hoved og helt ned til fødderne, og har både varme funktion og luftpudemassage.  Stolen har en intelligent kropscanner som søger for en massage som er tilpasset præcist til dig.

Fordele ved IWAO Jasmin

Anmeldelse af IWAO Jasmin

Massage & Funktioner

IWAO Jasmin 2D massage er den nye 2020 version af vores prisvinder fra sidste år. Ligesom dens forgænger, får du virkelig mange gode funktioner for dine penge i denne massagestol. IWAO Jasmin kommer med fuld fodmassage, indbygget varme, luftpudemassage, kropscanner og meget mere.

Når du tænder for Jasmin starter den sin kropsscanning, hvor du kan følge med på fjernbetjeningen mens den scanner din ryg og tilpasser sin rygstøtte efter dig.  Du kan vælge mellem 6 forskellige auto programmer. Der både er programmer til afslapning efter en lang dag, et udstrækningsprogram som er smart efter sport, og de lidt hårdere programmer hvis du ønsker en mere intens massage.

Jasmin har som endnu en smart funktion, indbyggede bluetooth højtalere som er en smart ekstra funktion hvis du godt kan lide at fuldende din massageoplevelse med din egen afslappende musik eller lydbog.

Design & Udtryk

Jasmin skiller sig ud når det kommer til udseende. Dens design har et meget moderne udtryk, med klare linjer og stilrene detaljer. Hvis du vil have en massagestol der ligner en klassisk lænestol, er det ikke Jasminen som du skal vælge, men hvis du vil have en stol der passer godt til den moderne nordiske indretnings stil, kan Jasmin helt klart noget.

Konklusion

Jasmin bliver vores prisvinder indenfor sin prisklasse. Som sin forgænger, får du virkelig meget for pengene når det kommer til massage, funktioner og en helt unik stil.