Jysk Massagestol Hovborg 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Jysk Massagestol Hovborg - Kort fortalt

Jysk massagestol Hovborg er en massagestol i den helt billige ende. Du får en stol i et design der virkelig ligner en lænestol. Hovborg kommer med en fjernbetjening så du nemt kan styre stolen. Du kan derfor nemt styre styrken og typen af massage.

Når det er sagt, så får du også hvad du betaler for. Hovborg giver en vibrerende massage, og har derfor ingen andre massagekugler eller andre ekstra funktioner.

Fordele ved Jysk Massagestol Hovborg

Anmeldelse af Jysk Massagestol Hovborg

Massage & Funktioner

Jysk massagestol Hovborg, er den absolut billigste massagestol i vores test. Hvis du er på et meget stramt budget, kan det være en stol der er til at overveje, men ærligt talt ville du få en bedre massage med et massagesæde som denne, til din lænestol eller sofa.

Hovborg giver en vibrerende massage, det vil sige, at massagen udelukket foregår ved vibration, og der er ingen massagekugler, luftpuder eller varme til at massere for dig. Den medfølgende fjernbetjening lader dig styre intensiteten og typen af vibration, samt tænd/sluk.

Kvaliteten er desværre heller ikke særlig god. Materialet er tyndt og flosser nemt og krydsfineret virker skrøbeligt. Designet er fint og simpelt, og er nem at indrette med, da den ligner en almindelig lænestol.

Design & Udtryk

Designet på Hovborg er meget enkelt, med rene linjer som passer pænt til de fleste andre møbler. Som nævnt er kvaliteten ikke særlig høj sammenlignet med andre stole i testen, så det trækker også ned.

Den er nem at flytte efter behov og fylder relativt lidt i hjemmet.

Konklusion

Jysk massagestol Hovborg er næsten på grænsen af hvad man kan kalde en massagestol. Du får hvad du betaler for i dette tilfælde, hvilket er en stol med meget få funktioner, og en vibrerende massagesæde uden ruller eller kugler.