WOC Galaxy 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

WOC Galaxy - Kort fortalt

WOC Galaxy er en god all round massagestol, som giver det mest af kroppen din opmærksomhed. Prisen ligger i den høje ende for en 3D massagestol, men der er sørget for at du får en massage fra top til tå, med god mulighed for selv at justere massagen.

Fordele ved WOC Galaxy

Anmeldelse af WOC Galaxy

Massage & Funktioner

WOC Galaxy massagestol giver en udmærket 3D massage. Den har indbygget kropsscanner og L-curve teknologi, som gør at stolen tilpasser sin massage efter din højde, brede og vægt. Galaxy har 4 massageruller, som masserer fra toppen af dine skuldre til dine sædemuskler, og rammer mange gode punkter på vejen.

Den giver en rigtig fin massage, men har ikke en lige så avanceret teknisk som man ser i 4D massagestolene, og heller ikke en ligeså kraftfuld motor. Så hvis du skal have en massage der virkelig går dybt, kan det være en du skal overveje en 4D stol.

Du får også en god luftpudemassage af hele kroppen, som altid er superbehageligt sammen med massagerullerne.

Design & Udtryk

WOC Galaxy er meget moderne i sit design, der ligesom IWAO Jasmin massagestolen, har de bløde stilrene linjer i fokus, der passer flot ind i den moderne indretning, men kan være et design der deler vandende. Arm og skuldermassagen er integreret på indersiden af stolen, som giver et mere strømlinet look, og skiller sig mere ud, end det mere klassiske lænestolslook.

Hvis der skal være fart på, kan du også få Galaxy i enten Beige eller ”Ferrari rød”. Så kan du få den farve der passer til dit hjem.

Konklusion

WOC Galaxy er en flot og funktionel stol, hvor du også har mulighed for at få lidt større bestemmelse over farven på stolen. Den har en række af gode funktioner, og giver en fin massage af hele kroppen. Der er dog en del af de andre massestole i de billigere prisklasser som har samme funktioner. Det mest unikke WOC Galaxy kommer med, er dens design og farvevalg!