WOC Kosmos 2020 Anmeldelse

Indholdsfortegnelse

WOC Kosmos - Kort fortalt

Kosmos er det eneste 4D massagestol i denne prisklasse, som giver en rigtig god massage af nakke og skuldre, og er også fin til ryg og sædemuskler.
Den har som noget særligt varme til arme og hænder sammen med en god luftpudemassage.

Fordele ved WOC Kosmos

Anmeldelse af WOC Kosmos

Massage & Funktioner

Kosmos ligger i den høje ende af prisklassen, men du får også en række funktioner med for pengene. Stolen giver en lækker 4D massage. Der er sensorer fordelt over stolen, som sikre en tilpasset massage til din krop.
Især skuldre og nakke får den store opmærksomhed og stolen har også varmefunktion ved både arme og hænder. Så hvis du lider af smerter fra kontorarbejde, er Kosmos et godt bud til dig.

Den masserer også rigtig fint ned ad ryggen og helt til iskiasnerven. Den får ikke helt så godt fat som andre af de testede 4D stole, men til prisen klarer den sig pænt. Den giver altså en rigtig god massage ved nakke og skuldre. Men sammenlignet med andre 4D stole, kunne den godt have mere kraft ved ryggen.

Stolen har en medfølgende øjenmassage, der sidder som en bånd om hoved og massere omkring øjenområdet. Det kan give lidt lindring hvis du har spændinger i ansigtet. Du kan også lade vær med at tage den på, hvis du ikke kan lide at have ”bind for øjnene” mens du sidder i stolen.

Design & Udtryk

Designmæssigt er Kosmos meget stor, og meget kantet. Det er selvfølgelig en smagssag hvad man er til, så hvis du er til et mere geometrisk udtryk, kan Kosmos godt være noget for dig. Du skal dog medregne lidt plads til stolen, da den fylder en del.

Konklusion

Kosmos ligger lidt imellem to hylder. På den ene side er det en super god pris for en 4D stol, med mange funktioner, men som ligger i den dyre ende af sin prisklasse. Samtidig kan du få en række virkelig gode 4D stole, der dog er lidt dyrere end Kosmos.

Kosmos er nok til dig, der virkelig godt kunne tænke dig en 4D massagestol, men ikke har budgettet til de helt store spillere. Og her får du også en fin stol for pengene.